Бившият вратар на Германия и Арсенал Йенс Леман каза в

...
Бившият вратар на Германия и Арсенал Йенс Леман каза в
Коментари Харесай

Йенс Леман не си спомня как е използвал резачка в гаража на съседа

Бившият вратар на Германия и Арсенал Йенс Леман сподели в процеса против обвиняванията към него, че е нападнал гараж на комшия с резачка, че счита, че е жертва на клюка.

„ Просто влязох да видя какво в действителност прави той там. Кое е по-лошо? Убийство или ликвидиране на персонаж? “, сподели 54-годишният мъж в окръжния съд в Щарнбер.

Леман сподели, че е носел резачка, защото преди този момент е отрязал живия плет на съседа си, само че по избор на последния. Следователно обвиняването за нарушение на територията не се ползва, сподели играчът от Мондиал 2006.

Прокурорът Стефан Кройцер попита за какъв жив плет приказва Леман, тъй като: „ Никога не съм виждал човек да подрязва жив плет с резачка “.

Прокурорите упрекват Леман, че е отрязал греда на покрива в гаража на съседа си с резачка и споделят, че това е част от дълготраен спор, защото постройката е блокирала гледката на Леман към езерото Щарнберг от неговия парцел.

Камера за наблюдаване снимала Леман със свистящия моторен трион в ръка. Прокурорът е попитал за какво Леман държи резачката до дървените греди, на което подсъдимият отговори: „ Не си припомням “.

Настоящата му специалност е избрана от съда като " незает футболен треньор ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР