Бившият вратар на Байерн Мюнхен Оливер Кан изрази съчувствието си

...
Бившият вратар на Байерн Мюнхен Оливер Кан изрази съчувствието си
Коментари Харесай

Оливер Кан за грешката на Нойер: Част от бруталната съдба на вратаря

Бившият вратар на Байерн Мюнхен Оливер Кан изрази съчувствието си към Мануел Нойер, който направи неточност за първото попадение на Реал Мадрид в реванша от полуфиналите на Шампионската лига нощес. " Белия балет " завоюва с 2:1 и в профил баварците с общ резултат 4:3.

Но Кан, който до неотдавна беше и изпълнителен шеф на обичания си клуб, напомни своя неточност от финала на международното състезание в Япония и Република Корея през 2002 година. По еднакъв метод той изпусна топката, а Роналдо направи добавка, с цел да открие резултата на финала Германия – Бразилия. В следствие бразилците завоюваха с 2:0 и станаха международни първенци за пети път в историята.

" Но през 2002 година ние към момента имахме време, с цел да изравним. За страдание Мануел Нойер направи грешката в 88-ата минута. А тъжното е, че тъкмо преди този гол той направи необикновено избавяне. Но знаем, че това е част от бруталната орис на вратаря ", съобщи още Кан пред уеб страницата на вестник " Билд ".

Въпреки грешката, Кан счита, че Мануел Нойер е " задоволително умел, с цел да се оправи с нея ". А генерално за мача съобщи: " Байерн беше толкоз близо, съчувствам на момчетата. Понякога ориста си прави такива жестоки смешки. "



Оливер Кан нощес следи мача от ложата, само че по специфична покана от Реал Мадрид, а не от Байерн. Той е в спор с управлението на немския клуб, където напусна със сериозен скандал. От мадридския клуб обаче демонстрираха почитание и му изпратиха покана за реванша.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР