Бившият военен и външен министър от първото правителство на ГЕРБ

...
Бившият военен и външен министър от първото правителство на ГЕРБ
Коментари Харесай

Николай Младенов е вторият българин в Документите Пандора

Бившият боен и външен министър от първото държавно управление на ГЕРБ Николай Младенов е вторият български политик, „ осветлен “ в Досиетата „ Пандора “. Това заяви българският сътрудник в интернационалното следствие bird.bg. 

Недекларираната компания Afron Enterprises Ltd. е била учредена на 9 август 2013 година - седмица, откакто публично напусна българската политика и стана представител на Организация на обединените нации в Ирак. По 600 евро за поддръжката на сдружението са били плащани до 2018 г. 
 Димитър Стоянов, BIRD: Вторият българин в Пандора е заемал висок държавен пост (ВИДЕО) Димитър Стоянов, BIRD: Вторият българин в " Пандора " е заемал висок държавен пост (ВИДЕО)
Що се отнася до Досиетата " Пандора ", има втори политик от ръководещата каста на политическата класа - човек, който е заемал висок...

Самият Младенов акцентира пред онлайн изданието, че компанията не е правила активност: " През 2013, след края на мандата, взех решение да стартира свободна процедура, ново начало. За задачата взех решение да записвам компания, посредством която да работя. Свързах се с швейцарски финансови консултанти и започнах преписка с тях. После получих оферта от Организация на обединените нации и проектите ми се трансформираха ".

Попитан за какво първо е почнал работа за Организация на обединените нации и след това е учредил офшорката, той декларира, че не може да си спомни по какъв начин е протекъл процеса на регистрация.

Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР