Бившият военен беше категоричен, че подготовката на ефрейтор Димов е

...
Бившият военен беше категоричен, че подготовката на ефрейтор Димов е
Коментари Харесай

Ген. Шивиков Разкри По Какъв Подъл И Мръснишки Начин Извергите Са Успели Да Надвият Ефрейтор Димов!

Бившият боен беше безапелационен, че подготовката на ефрейтор Димов е била задоволителна, с цел да се отбрани, само че той не е очаквал да бъде атакуван.

" Допускам, че е имало замяна на реплики, само че не е желал да се разправя с тях. Тръгнал е да се качва в колата с тил към тях и получава мощен удар в тила. Колкото и да си здрав физически, ще паднеш. Като е паднал, те са се нахвърлили върху него като животни ", разяснява ген. Шивиков.

Генералът съобщи, че българите са търпелив народ, само че обществото е станало прекомерно сензитивно на тематика " ромски набези ". " Проблемите в " ромските " гета не са от през вчерашния ден или оня ден - те са наслоени с годините. Това е един разкрит нерв на обществото. Всяко едно малко размърдване води до реакция в обществото ", сподели специалистът.

Бившият боен съобщи, че има нарушители от всички етноси, само че при ромите процентът е по-голям. " Няма седмица, в която да няма потърпевш български жител от нападения на роми. Тяхното възприятие на безотговорност им дава свободата за тези произволи. Целият политически хайлайф през последните 30 години е отговорен за това. Не е загадка, че употребяват тези за електорални единици в поддръжка на една или друга партия. "

Ген. Шивиков прикани на следващия ден на всички военни и български жители да се съберат на кротичък митинг във Войводиново, в поддръжка на околните на потърпевшия командос.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР