Бившият вицепрезидент Майк Пенс се отказа от надпреварата за републиканската

...
Бившият вицепрезидент Майк Пенс се отказа от надпреварата за републиканската
Коментари Харесай

Майк Пенс се отказа от надпреварата за президентска номинация в САЩ

Бившият вицепрезидент Майк Пенс се отхвърли от конкуренцията за републиканската президентска номинация и разгласи завършек на акцията си. Той се бореше да събере пари и да усили своята  известност измежду гласоподавателите. Това е първият огромен претендент, който напуща конкуренцията, предава БНР.

По време на годишната среща на Републиканската еврейска коалиция в Лас Вегас Майк Пенс изненадващо за огромна част от присъстващите разгласи, че прекратява акцията си.

" Стана ми ясно, че това не е моето време ", сподели Пенс на присъстващите.

Решението на някогашният вицепрезидент идва малко повече от 2 месеца преди събранията в Айова, на които той беше заложил предизборната си акция. Отказът му от акцията обаче го спасява  от вероятността  да не успее да се класира за третия републикански примитивен спор на 8 ноември в Маями.

До момента социологическите изследвания демонстрират доста дребна поддръжка за него. По време на последните президентски избори  през 2020 година Пенс имаше метод да анулира резултатите от изборите и да останат на постовете си дружно с Тръмп, само че той не го направи. С дейностите си той си навлече тогава освен гнева на Тръмп, само че и на доста от последователите му, за които се трансформира в изменник.

Не е ясно кои тъкмо претенденти биха се възползвали от отдръпването на Пенс, защото той имаше  доста малко последователи, а и той не съобщи поддръжка за никой от претендентите след отхвърли си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР