Русия разпространи резолюция на ООН, призоваваща всички страни да предприемат

...
Русия разпространи резолюция на ООН, призоваваща всички страни да предприемат
Коментари Харесай

Русия предлага резолюция на ООН за забрана на поставянето на оръжия в космоса

Русия популяризира резолюция на Организация на обединените нации, призоваваща всички страни да подхващат незабавни дейности, с цел да предотвратят слагането на оръжия в космоса „ вечно “ седмица по-късно той наложи несъгласие на резолюцията на Съединени американски щати и Япония за прекъсване на конкуренцията във въоръжаването в космоса.

Руската проекторезолюция, получена в сряда от Асошиейтед прес, отива по-далеч от предлагането на Съединени американски щати и Япония, освен приканва за старания за прекъсване на разполагането на оръжия в космоса, само че за попречване на „ опасността или потреблението на мощ в космоса “, също „ вечно “.

В него се споделя, че това би трябвало да включва разполагане на оръжия „ от космоса против Земята и от Земята против обекти в космоса. "

Руският дипломат в Организация на обединените нации Василий Небензя сподели на Съвета за сигурност, когато наложи несъгласие на плана на Съединени американски щати и Япония, че не е отиват задоволително надалеч в възбраната на всички типове оръжия в космоса.

Наложената на несъгласие резолюция се концентрира само...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР