Бившият вече директор на Столичната математическа гимназия Антони Стоянов все

...
Бившият вече директор на Столичната математическа гимназия Антони Стоянов все
Коментари Харесай

Бившият директор на СМГ: Още нямам заповед за уволнение!

Бившият към този момент шеф на Столичната математическа гимназия Антони Стоянов към момента не е получил на ръка заповедта за освобождението си от служба. Това съобщи самият той пред Bulgaria ON AIR. Причината, по думите на Стоянов, е, че при връчването на документа желал да се запознае с него по-обстойно преди да подпише. На другия ден отишъл до районното ръководство и чакал през целия ден, с цел да получи заповедта. Казали му обаче, че не могат да му я дадат на ръка и поискали пощенски адрес, с цел да му я изпратят.

" Реално нямам заповед. Днес отново ще диря правата си в районното ръководство да ми я дадат на ръка ", увери Стоянов.

Младият помощник на професора в Чикагския университет Антони Ангачев, който пристигна, с цел да поддържа някогашния си преподавател от СМГ, застъпи неговата теза, че Стоянов е бил освободен незаслужено:

" Аз познавам всички страни, които са в този проблем. Говорил съм и с болшинството от учителите по математика в СМГ, осведомен съм и с претекстовете за уволнението на госпожа Петя Тодорова, със надпреварата и протокола, подписан от нея, тъй че имам доста добър взор върху проблема. Аз се занимавам с възпитаници от СМГ през последните 10 години като учител... Истинската причина се корени в това, че в гимназията има два властови центъра - шефът и учебното настоятелство ", уточни Ангачев.

Стоянов пък продължава да твърди, че уволнението на госпожа Петя Тодорова е било според разпоредбите, това посочил и отчет на МОН. Бившият шеф на математическата ще апелира уволнението си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР