Бившият треньор на Барселона Роналд Куман говори за първи път,

...
Бившият треньор на Барселона Роналд Куман говори за първи път,
Коментари Харесай

Куман с мощна атака срещу Лапорта

Бившият треньор на Барселона Роналд Куман приказва за първи път, откакто беше уволнен от клуба.
Той разяснява напускането на Лионел Меси, а също така направи любопитно разобличаване и за сегашния ментор на отбора Шави Ернандес. Нидерландецът разгласи, че не е получил нужната поддръжка от управлението, макар голямото си предпочитание да успее на „ Камп Ноу”.

„ Съгласих се да изоставен някои играчи, с цел да може да бъдат подредени финансите на клуба. Когато обаче видиш, че откакто Меси си е тръгнал, се взима състезател за 55 млн. евро, се чудиш дали не се е случило нещо друго. Защо Меси трябваше да напусне?”, попита Куман пред ad.nl.

“Не получих времето, което в този момент дават на Шави. Още ме боли. Всеки треньор има потребност от време и подкрепа”, продължи Куман.

„ Лапорта ми беше казвал хиляди пъти, че Шави няма да бъде негов треньор, тъй като му липсва опит, само че има потребност от щит, някой, зад който да се скрие “, добави Куман.

:Все още не мога да се върна на „ Камп Ноу”.С този президент не мога да се преструвам, че нищо не се е случило. Не бях треньорът на Лапорта. Нямаше нужната химия сред нас. Исках да съумея като треньор на Барселона, само че нямах нужната поддръжка. Разбрах, че Лапорта желае да се отърве от мен, тъй като не бях назначен от него”.

„ Щастлив съм за клуба, тъй като в този момент нещата вървят по-добре”, приключи Куман.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР