Бившият треньор и футболист на Левски - Михаил Вълчев коментира

...
Бившият треньор и футболист на Левски - Михаил Вълчев коментира
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Дузпите са лошо стечение на обстоятелствата за Левски

Бившият треньор и футболист на Левски - Михаил Вълчев разяснява пред " Тема Спорт " драмата с дузпите, които получиха " сините " от началото на сезона, и пропуските от бялата точка.

" Обикновено дузпите се извършват от футболистите, които работят в халфовата линия и нападението, защото се допуска, че са с по-добра техника и вероятността да вкарат гол е по-голяма. Както се споделя: Дузпа не е изпускал единствено този, който не е изпълнявал такава. За последната, която Левски получи за Купата на България против Лудогорец, не знам дали не се " скриха " някои от играчите, с цел да извършва Хосе Кордоба. Ако бранителят не е бил сигурен в своето осъществяване, не трябваше той да я извършва, а някой по-уверен.

Оказа се, че дузпите са неприятно стичане на събитията за Левски, тъй като влияеха директно на резултатите на отбора. Сините играха добре, движеха топката бързо, разиграваха, нападнаха, само че и наказателните удари са част от играта и това тормозеше тима. В последна сметка се гледат резултатите, макар положителната игра ", съобщи Вълчев.

" Играчите на Левски постоянно са поставяни напрегнат. Всички погледи са ориентирани към тях, само че би трябвало да играеш при такова. Има психическа затормозеност във футболистите. Оказва въздействие, само че е належащо всеки да откри изхода от тези обстановки ", добави още той.
 Ръководството на Левски с поклон към бразилските си звезди
Ръководството на Левски с поклон към бразилските си звезди

Пътуват непосредствено от родината си за Дубай
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР