Бившият треньор и футболист на Левски Михаил Вълчев говори пред

...
Бившият треньор и футболист на Левски Михаил Вълчев говори пред
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Левски вече трябваше да има нов треньор

Бившият треньор и футболист на Левски Михаил Вълчев приказва пред " Тема Спорт " за успеха над Арда в баража и направи равносметка на миналия сезон. Славният нападател изрече мнението си по въпроса кой ще застане отпред на отбора и показа какъв брой ще липсва Филип Кръстев на сините през идната акция.

Г-н Вълчев, Левски завоюва финалния бараж с 2:0 над Арда. Каква е оценката ви за сезона на сините? Левски трябваше непременно да победи Арда и го направи. Изпълниха задачата. Хубав триумф за почитателите и поради това, че в този момент тимът още веднъж ще се покаже в Европа и ще завоюва добра сума от присъединяване си. Това е сцената за футболистите. Там е мястото да разкрият качествата си, като по този метод ще заловен окото на европейските клубове и може да се стигне до влиятелни прехвърляния. Но като виждам какви отбори чакат сините... доста тежки противници.
 Спрягат нов експерт за треньор на Левски
Спрягат нов експерт за треньор на Левски

Николай Костов към този момент е бил отпред на вековниците

Като цяло през сезона Левски имаше неуверени игри. Не във всички мачове имаше неизменност. В обособени моменти избухваха някои футболисти, както го направи Велтон против Арда, а преди този момент същото стори и Рикардиньо, който сподели, че има усет към гола.

В кои зони видяхте съмнения в играта на Левски? През пролетта съмнения и не добра форма сподели халфовата линия. Не по този начин стояха нещата през есента в тази зона. Това създаваше проблеми на отбраната, която се оправя добре, само че съперникът непосредствено излизаше против защитата и изпитваха компликации в обособени моменти от мачовете.

Това са сегашните благоприятни условия на отбора и оттук насетне би трябвало да се усъвършенстват. Ще би трябвало да се привлекат и нови футболисти, само че към момента не знаем проектите на Левски за идващия сезон.

Не закъсняха ли от " Герена " с оповестяването на новия треньор? Отдавна трябваше да са го оповестили. Да се каже кой ще е треньор, а и за него ще бъде по-добре по-рано да стартира работа. Да опознае добре играчите, тъй като няма по какъв начин да добиеш подробна визия от гледане на мачовете по малкия екран. Най-вероятно новият ще организира диалог със Сираков и Топузаков за положението на тима и футболистите. Едва ли ще може толкоз бързо да реши при започване на подготовката къде ще има потребност от укрепване. Можеше да се огледа и към български треньор. Няма да споделям имена, само че за какво се насочват към чужденец? Дано да сполучи и да не стане по този начин, че да подпише дълъг контракт за немалка сума и като не тръгнат нещата, да се пробват да го сменят, плащайки наказателна клауза.

Ще липсва ли Филип Кръстев на Левски? Филип направи доста мощни мачове, изключително първоначално, когато вкара красиви и значими голове. В последно време имаше малко неуверени игри, само че е футболист, който прави добра работа. Надявам се, че в този момент Левски търси някой като него или даже по-добър.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР