Бившият телевизионер Милен Цветков, който има две деца от две

...
Бившият телевизионер Милен Цветков, който има две деца от две
Коментари Харесай

Милен Цветков остави апартамент за 200 бона на бившата

Бившият водещ Милен Цветков, който има две деца от две разнообразни дами, по този начин и не случи на жена в този живот. Хапливият публицист обаче се оказа великодушен мъж, който е подсигурил с парцели всяка от някогашните си дами .

След развода си с някогашната си брачна половинка Дана, от която има 22-годишна дъщеря Калина, кореняк софиянецът Милен джентълменски им отстъпил дома си. 52-годишният тв водещ се изнесъл да живее в друго жилище. Бившата му жена, с която сключил брак през 1995 година, отпрашила за Румъния, където почнала работа като управител от върховен сан на немската верига „ Метро”, а по-късно отпътувала за Германия. Преди 4 години дъщерята на Милен приключила Американското учебно заведение в Хага, а сега се е открила в Грьонинген и към този момент е мома за женене.

След развода Цветков изтеглил стабилен банков заем, гарантиран с вкусен парцел в топ центъра на столицата – на баровската ул. „ Оборище”, където благосъстоятелност имат партийни величия от времето на соца, наследниците на индустриалци, няколко посолства и цялостен дипломатически откъс. На №33 е домът на естрадната звезда Лили Иванова. Квадратният метър там се харчи към 1600 евро кв.м. Апартаментът на Милен от към 80 кв. м. коствал близо 128 000 евро или над 200 000 лева

Преди 7 години Милен срещнал майката на второто си дете. Двамата с някогашната масажистка Ивета Гоцова, която е с 20 години по-млада от него, се намерили в интернет уебсайт за запознанства. Любовта бързо пламнала посред им. След като известно време бяха дружно, те се разделиха, като в изявление тогава Ивета споделя, че двамата имали остри характери и държат на своята самостоятелност. Това била и повода да си дадат отмора. Няколко месеца по-късно Ивета и Милен още веднъж се събраха и даже се заприказва, че са се сгодили, откакто Цветков промени статуса си на „ Сгоден” в обществените мрежи.

Двойката обаче избра да живее под един покрив без формален автограф в гражданското, макар че през лятото на 2012 година на бял свят се появи общия им правоприемник Боян. Според близки до двойката, младата жена не издържала на тежкия темперамент на половинката си. Именно поради него няколко пъти го напускала, само че след това отново се прибирала при него. Въпреки че парцелът, където живеели, към момента не бил изплатен, Милен постъпил като същински благородник и се изнесъл, а оставил Ивета и 5-годишния им наследник Боян в него. Цветков към момента продължавал да изплаща ипотеката, а с цел да се подсигури с ново жилище, още веднъж теглил заем. В момента някогашният тв водещ обитавал апартамент в лъскава кооперация в кв. „ Лозенец”, разкриват негови съседи. Отношенията с някогашната му половинка Ивета били цивилизовани и Милен прекарвал всяка свободна минута с малчугана. Неведнъж папараците на „ Уикенд” са ставали очевидци по какъв начин грижовният Милен взема хлапето от дeтска градина. След това татко и наследник се разхождат дружно в столичните градинки, а всяко лято Цветков и дребния Боян имат незабравима почивка на морето.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР