Бившият талисман на националния ни отбор по баскетбол Александра Петканова

...
Бившият талисман на националния ни отбор по баскетбол Александра Петканова
Коментари Харесай

Фенове кръщават бебето на Алекс и Дани Петканови

Бившият амулет на националния ни тим по баскетбол Александра Петканова се допита до почитателите си по отношение на името на идната й рожба. Миската, която се венча за избраника си – Дани Петканов, в границите на риалити формата „ Вип Брадър “ през 2017 година, е бременна в деветия месец.

Всеки миг се чака да родя, а с Даниел към момента не сме решили по какъв начин ще се споделя синът ни. Дайте ни концепция, апелирам!

гласи апелът на Алекс в обществените мрежи, а почитателите й бързо я затрупаха със своите оферти, измежду които най-популярни са Даниел, Александър, Калоян, Стефан и Кристиян.

Бременността не пречи на Петканова да е изключително дейна и в стартиралата неотдавна рекламна организация, отпред на която застават тя, Дани, артистът Наум Шопов-младши и годеницата му Теа Минкова. Съвсем неотдавна пък премиерата си на огромен екран направи и анимацията „ Гринч “, където още веднъж дружно съпрузите Петканови се разписват като озвучители.

Красавицата пък призна, че точно заставането пред микрофона за рисувания филм й е послужило като генерална подготовка за майчинството. Причината – един от персонажите, на които дава гласа си назаем е точно майка, която постоянно смъмря детето си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР