Бившият световен шампион Роналдиньо не е гледал мачове от световното

...
Бившият световен шампион Роналдиньо не е гледал мачове от световното
Коментари Харесай

Меси може да играе до 50 години

Бившият международен първенец Роналдиньо не е гледал мачове от международното от 10 дни, само че това не му попречи да даде своето мнение за Лионел Меси и финала сред Аржентина и Франция. Бившият състезател на ПСЖ, Барселона и Милан даде изявление пред вестник " Екип ".

" Дали Аржентина и Франция са най-хубавите тимове? Те са най-заслужилите да бъдат на финала. Според мен Бразилия също има доста добър тим, само че нещата не се развиха по този начин, както искахме. Бразилия към момента има отличен отбор. Като мислим за футбол, постоянно се сещаме за Бразилия. Това бе добър тим с доста гений ".

" Франция има чудесно потомство с доста добър треньор, който е отворен да се учи. Аз доста одобрявам Дидие Дешан, той е отличен. Беше превъзходен състезател и в този момент е същия като треньор. Освен това е прелестен човек и се увещавам в това, всякога като се забележим. Харесва ми метода, по който играе Франция. В Бразилия всички харесват стила на Франция и им подхожда този отбор ".
 Гари Линекер: Меси ще получи Златната топка на Световното, в случай че Мбапе не избухне с хеттрик
Гари Линекер: Меси ще получи Златната топка на Световното, в случай че Мбапе не избухне с хеттрик

Що се отнася до Златната обувка, всичко е наред, разяснява той

Роналдиньо отдели особено внимание на Лионел Меси, с който играха дружно в Барселона. " Дали съм изумен, че той е на това равнище и на 35 година? Но за него това равнище е обикновено. Той е най-хубав в света от доста години. Това е последното му международно, само че аз съм уверен, че той ще направи всичко да завоюва. За мен той може да играе до 50 година, тъй като има повече качества от другите играчи ".

Роналдиньо обърна внимание и на предопределения за трона на Меси и Роналдо - Килиан Мбапе. " Харесва ми да го виждам. Много съм удовлетворен от него. Той прави всичко чудесно, а е доста млад - единствено на 23 година Има качества, техника, експедитивност, дрибъл и самообладание пред гола. Той е от вида играчи, които в Бразилия обожаваме. Изглежда е и мощен темперамент ".

Бразилецът приказва и за идващия притежател на Златната топка. " Който завоюва международното и вкара на финала има най-големи шансове, това е явно. Но за мен да си най-хубав на международното в границите на 7 мача е едно, а друго да си най-хубав за цялата година. Понякога не е почтено, това което се случва в тази ранглиста ".

Накрая Роналдиньо даде мнението си дали финала ще е забавен или отегчителен. " Надявам се да е гранд финале. Да не е доста затворен. Това зависи от звездите и дали някой ще вкара ранен гол. И в двата тима има играчи, които могат да трансформират мача за секунди ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР