Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа

...
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Джошуа: Спрях цигарите и прогресирах

Бившият международен първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа даде изявление за BBC, в което приказва намерено за детството си и кариерата си пред журналиста и режисьор на документални филми Люис Терънс. Разговорът с 34-годишния боксьор ще бъде част от филм, който ще бъде основан от английската медия. В него Ей Джей рапира, споделя за какво не може да оправдае упованията на почитателите си, уличните побоища и използването на марихуана. Интервюто се организира в първата боксова зала на Джошуа във Финчли. По време на разговора се включва и лелята на спортиста.

" Всички ме знаят в този момент като Антъни Джошуа, само че за фамилията ми съм просто Феми. Цялото ми име е Антъни Олувафеми Оласени Джошуа ", декларира при започване на диалога боецът, поставил завършек на кариерата на Владимир Кличко. " Феми си е моето момче. За хората, той е боксьора Антъни Джошуа ", удостоверява лелята на Ей Джей.

" Биех се доста постоянно като хлапе. Кожата ми не заздравява бързо и белезите се виждаха дълго време. Една вечер се сбих с шестима! Напълно самичък! "

Проблемите на улицата на Джошуа са добре документирани и непокътнати. През 2011-а той бе изпъден от националния тим на Англия, защото бе заловен с канабис в колата му. Той бе приет за отговорен в владеене и желание за разпространяване на опиат категория Б. За това обещаващият боксьор бе осъден със 100 часа неплатен публично потребен труд. Той споделя, че е почнал да пуши марихуана, когато е бил на 13 и е пушил по 6 пъти дневно.

" Когато махнеш нещата, които те разсейват, можеш да се фокусираш върху това да бъдеш състезател. Когато стопирах да пуша, започнах да напредвам ", безапелационен е олимпийският първенец от Лондон 2012-а. Въпреки, че е спечелил милиони долари в кариерата си като професионален боксьор, Джошуа споделя, че към момента живее дружно с майка си.

" Все още пребивавам с майка ми. В нашата просвета поддържаме родителите си. Защо да оставям майка ми да бъде сама? За да бъда с някое момиче? Семейството е най-важно. Когато някое момиче си ме хване, тя няма да се ожени единствено за мен, само че и за фамилията ми "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР