Бившият служебен министър на правосъдието Крум Зарков съобщи, че от

...
Бившият служебен министър на правосъдието Крум Зарков съобщи, че от
Коментари Харесай

Крум Зарков става секретар при Радев, какво се случва в БСП

Бившият длъжностен министър на правораздаването Крум Зарков заяви, че от на следващия ден ще встъпи в служба като секретар по правните въпроси в президентската институция. Зарков разгласи това в ефира на БНР.

Това, което е върших през последните месеци, е да се боря и да се опитам да подкрепям процесите за това България да стане правова страна, в която никой не е над закона, и точно тази позиция ще ми даде опция да го върша, разяснява той.

Зарков посочи, че новата му служба по закон не му разрешава да е член на управлението на Българска социалистическа партия и би трябвало да излезе от Националния съвет на партията. Но на всички мои другари социалисти и леви споделям, че оставам правилен както на убежденията, по този начин и на партията си, означи Зарков.

Работата ми по конституционните  и правните въпроси освен че с нищо не опонира, а в противен случай - постоянно съм мислел, че с цел да се реализира това, което Конституцията постановява в преамбюла - демократична, обществена и правова страна да е България, се изисква да има мощна социалистическа лява партия, добави той. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР