Бившият шеф на столичния КАТ бе обвинен от служебния вътрешен

...
Бившият шеф на столичния КАТ бе обвинен от служебния вътрешен
Коментари Харесай

Бившият шеф на столичния КАТ не се чувства отговорен за случая “Семерджиев”

Бившият началник на столичния КАТ бе упрекнат от служебния вътрешен министър Иван Демерджиев, че не е упражнил задоволителен надзор по случая “Семерджиев ”. Тенев обаче трансферира топката на прокуратурата, към която са били изпращани сигнали - през 2014 година и 2016 г. 

 

Припомняме, че министър Демерджиев упрекна Тенев за разпънатия над Семерджиев полицейски чадър. Тенев бе един от уволнените МВР-шефове през октомври месец точно след следствието за защита над някогашния футболист.

 

" Не съм знаел да има полицейски чадър над Георги Семерджиев, само че на два пъти сме изпращали в прокуратурата дейностите на Семерджиев на пътя. Оттам нататък чакахме инструкции на прокуратурата по какъв начин да действаме ”, безапелационен бе Тенев.

 

Относно войната по пътищата и зачестилите произшествия Тенев разяснява, че водачите станали по-невъзпитани и с по-неадекватни реакции. По думите му контролът е занижен поради промени в “щатното разписание на хората, които дават отговор за предварителна защита на пътя “. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР