Бившият шампион в средната категория на UFC - Рич Франклин

...
Бившият шампион в средната категория на UFC - Рич Франклин
Коментари Харесай

Рич Франклин обмисля завръщане в ММА срещу Витор Белфорт

Бившият първенец в междинната категория на UFC - Рич Франклин не изключва завръщане към професионалните ММА боеве. 44-годишният американец разгласи, че се отдръпва от осмоъгълника през 2015. Последният му дуел бе през 2012 година, когато загуби от Кунг Лий посредством тежък нокаут.
Оттогава той стартира нова работа като изпълнителен шеф на ONE Fighting Championship. Този юли се чака той да бъде въведен в “Залата на славата” на UFC.

Франклин е разказал на кореспонденти, че постоянно е бил питан от публиката за евентуален реванш с Витор Белфорт. Сега, когато бразилецът също е в листата на ONE FC, опцията да бъде проведен пердах сред тях се повиши фрапантно. Рич Франклин не е изцяло сигурен, че ще се върне към боевете, само че не го изключва като алтернатива.

“Колкото повече беседвам на тази тематика, толкоз хора се включват към приказките. Но всички приказват за това. Аз съм изпълнителен шеф на ONE, а Витор е войник в организацията. Ако звездите се подредят вярно, всичко е допустимо.” приключи някогашният първенец.

Франклин и Белфорт се състезаваха един против различен през септември 2009 година. Рич бе надвит в първия рунд на борбата посредством механически нокаут. Спектакълът бе главен конфликт на UFC 109 в Тексас, Далас.

Според вас обмислят ли в действителност този мач, или просто основават тематика за диалог към веригата ONE?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР