Бившият шампион в средна категория на ММА организацията Белатор Александър

...
Бившият шампион в средна категория на ММА организацията Белатор Александър
Коментари Харесай

Шлеменко иска да обжалва загубата си то Мусаси в Белатор 185

Бившият първенец в междинна категория на ММА организацията Белатор Александър Шлеменко беше избраникът, който да "посрещне " ексзвездата на Ultimate Fighting Championship (UFC) Гегард Мусаси.

Двамата се изправиха един против различен в Бевлатор 185 през миналия уикенд, а в края на срещата Шлеменко вярваше, че е направил задоволително, с цел да вземе успеха посредством съдийско решение; обаче съдиите Дъг Кросби, Дерек Клиъри и Джон Инглиш не бяха на това мнение и отсъдиха победа за Мусаси - 29:28, 29:28, 29:28.

Сега Шлеменко желае да апелира тяхното решение.

"По наше мнение тази битка е повратна точка в моята кариера ", съобщи мениджърът на Шлеменко Алексей Жернаков и добави: "Смятаме, че той (Шлеменко) направи задоволително, с цел да завоюва тази борба. Победа би значела доста за Шлеменко, тъй че тази борба е значима за него. "

Проблемът е, че Департаментът на атлетическите регулации не предлага развой за обжалване на съдииски решения и стои на 100 % зад длъжностните си лица.

Гегард Мусаси се показа доста мощно в първия рунд на срещата със Шлеменко, само че представянето му стартира да избледнява във втората част и той напълно беше доминиран в последния рунд.

Преди началото на срещата се очакваше спечелилият от тази среща да се изправи против първенеца на Белатор в междинна категория Рафаел Карвальо, само че в този случай може първо да се стигне до реванш сред двамата кандидати.

Какво е Вашето мнение по тематиката?

Споделете в мненията под публикацията!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР