Бившият шампион в полу-тежката категория на UFC – Джон Джоунс

...
Бившият шампион в полу-тежката категория на UFC – Джон Джоунс
Коментари Харесай

Рокхолд не е напълно сигурен, че Антидопинговата Агенция е това, което трябва да бъде

Бившият първенец в полу-тежката категория на UFC – Джон Джоунс бе заловен за повторно със неразрешени субстанции в кръвта си по време на UFC 214. Въпреки обстоятелството, че това не беше първото нарушаване от сходен темперамент на „ Кокала”, Американската Антидопингова Агеция присъди на топ спортиста изненадващо къса възбрана за участия в ММА борби – 15 месеца.

Давайки изявление, някогашният първенец в междинната категория на UFC – Люк Рокхолд показа някои от вижданията си по случая.

„ Ако приказваме съществено, хората, които нарушават разпоредбите би трябвало да бъдат отстранени за дълго време. Те знаят по какъв начин да мамят системата. Американската Антидопингова Агенция би трябвало да вдигнат равнището си и да бъдат това, което бяха преди. Тогава изглеждаше, че те в действителност си правят работата. Сега напълно не е по този начин. Тъжно е да го виждаме, само че се надявам това да може да се поправи и да тръгне по правия път.” съобщи Рокхолд.

„ 15-те месеца на Джоунс са много малко. Това с Антидопинговата Агенция е в действителност забавно. Тази седмица имах инспекции от тях. Знам, че и Кормие имаше инспекции също. Те би трябвало да стартират да селектират верните хора.”

Джоунс ще се завърне в клетката в края на годината, като негов конкурент ще бъде Александър Густавсон – името, което бе най-трудно за превъзмогване в кариерата на „ Кокала”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР