Бившият селекционер на Нидерландия Луис ван Гаал е категоричен, че

...
Бившият селекционер на Нидерландия Луис ван Гаал е категоричен, че
Коментари Харесай

Ван Гаал със скандално изказване: Всичко беше предумишлено, Меси трябваше да стане световен шампион

Бившият селекционер на Нидерландия Луис ван Гаал е безапелационен, че е имало преднамерена предумисъл Лионел Меси и Аржентина да побеждават със международната купа в Катар.

Както е известно " лалетата " отпаднаха точно от " албиселесте " след трагична загуба с дузпи на 1/4-финалите.

" Наистина не желая доста да приказвам за това. Когато видите по какъв начин Аржентина вкарваше головете си и по какъв начин ние вкарвахме нашите и по какъв начин някои техни играчи прекрачваха границата, само че не бяха наказвани, тогава считам, че всичко това беше преднамерено. Мисля всичко, което споделям. Че Меси трябваше да стане международен първенец. Така мисля, да, " съобщи някогашният народен селекционер на Нидерландия.

Ван Гаал, който бе диагностициран с рак на простатата през 2022-а година претърпя интервенция през април предходната година, разкри, че още веднъж е лежащ под ножа.

" Нещата към момента са същите. На 9 август претърпях нова интервенция и се появиха затруднения. Няма да ви омръзвам с това, което се случи. Но в този момент нещата наподобяват добре. Трябва да почивам до 19 септември. Тогава ще забележим дали интервенцията е постигнала задачата си. Като цяло се усещам добре. Така че не, че не се усещам добре, по-скоро не съм във форма и се запъхтявам, когато се изкачвам по стълби. Преди две години това не беше допустимо, а в този момент е, " показа някогашният треньор на Аякс и Манчестър Юнайтед.
 Ди Мария с нова офанзива към Луис ван Гаал
Ди Мария с нова офанзива към Луис ван Гаал

Вижте какво сподели аржентинският футболист
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР