Бившият сътрудник на британското разузнаване Кристофър Стил, който е съставил

...
Бившият сътрудник на британското разузнаване Кристофър Стил, който е съставил
Коментари Харесай

Известия: Авторът на „досието“ на Тръмп използвал недостоверна информация

Бившият помощник на английското разузнаване Кристофър Стил, който е съставил оповестеното през 2018-та година „ досие “ на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, самичък признава, че отчетът му се основава на непроверени обстоятелства, изнесени в интернет от „ инцидентни “ ползватели на Световната мрежа, написа вестник „ Известия “, като цитира информация от Fox News.

``
реклама
В текста се отбелязва особено, че Стил е давал показания във връзка следствието против съветски предприемач Алексей Губарьов, който декларира, че „ досието “ на Тръмп „ е опорочило “ имиджа на неговите компании XBT Holdings и Webzilla, написа Агенция " Фокус ". Стил е разказал по какъв начин е осигурявал инспекция на информацията за фирмите на Губарьов и дали е разкрил значима информация. “Да, намерихме “, гласи отговорът на Стил. „ Това е една публикация, която получих, тя е публукувана през 2009 година на някакъв уебсайт, озаглавен CNN iReport “.

Уточнява се, че в CNN iReport са създали коментар на обстановката и са декларирали, че платформата е основана от ползватели. По мотив на тази история, разполагането на текстовете на самия уебсайт не се редактирла и не минава през инспекция за меродавност. Подчертава се, че не всички ползватели на CNN iReport, които разгласяват вести, са и сътрудници на CNN.

Стил разгласи, че до момента в който е давал показания не е знаел по какъв начин действа самият уебсайт.

По-рано в събота, 16 март, се заяви също, че сенаторът Джон Маккейн е дал на Федералното бюро за следствие (ФБР) и на медиите пакет документи с непотвърдена информация за това, че Русия има сведения, които компрометират Доналд Тръмп.

Копие от документа е предоставено на Виктория Нуланд, представителка на Държавиня департамент, на Селестър Валандер, който е бил член на Съвета за национална сигурност наСАщ по времето на Барак Обама, и на Адама Кизингер, член на Камарата на представителите..

Дейвид Крамер, помощник на Маккейн, е декларирал, че документите са получени от английския шпионин Кристофър Стил, а по-късно е предал целия пакет на CNN, BuzzFeed и The Washington Post.

Маккейн е умрял на 25 август Маккейн на 81 годишна възраст.

През 2015 година представителите на Демократическата партия и съперници на Тръмп са наели изследователската компания Fusion GPS да сформира отрицателно досие на Доналд Тръмп.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР