Бившият професионален боксьор и многократен световен шампион Рики Хатън е

...
Бившият професионален боксьор и многократен световен шампион Рики Хатън е
Коментари Харесай

Рики Хатън: Фюри ще шокира света срещу Джошуа

Бившият професионален боксьор и нееднократен международен първенец Рики Хатън е на мнение, че Антъни Джошуа е издигнал английския бокс на "наистина положително равнище ", само че счита, че Тайсън Фюри още веднъж може "да шокира света ", в случай че двамата се изправят един против различен на кръга.

Хатън, някогашен международен първенец в супер лека и полусредна категория, се опитва като треньор, откогато се пенсионира през 2012-та година и приветства Фюри в личната си зала през последните месеци, откакто някогашния първенец в тежка категория си сложи за цел да се завърне в борбата за купата след дълго неявяване.

И до момента в който Рики Хатън е изпълнен с убеденост по отношение на бъдещето на своя другар Фюри, боксьорът от Манчестър също по този начин похвали издигането на Джошуа в света на бокса и съобщи, че желае да види по какъв начин двамата се боксират в не толкоз далечното бъдеще.

"Мисля, че Антъни Джошуа даде доста на нашия спорт. Той е модел за подръжание на нашите младежи, споделя верните неща и направи цялата страна горда. Антъни заслужава всичките триумфи, които реализира ", съобщи Рики Хатън.

И макар че Фюри наподобява отвън форма, Хатън упорства, че неговият прител е изцяло кадърен да се завърне на кръга, с цел да се изправи против Джошуа.

My & my mate @Tyson_Fury @HattonGym today. Both in the shape of our lives. Bring it on.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР