Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ситуацията в

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ситуацията в
Коментари Харесай

Тръмп: Нямам избор и ще участвам в президентските избори

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че обстановката в страната не му оставя различен вид, с изключение на да взе участие в президентските избори през 2024 г. 

" Не мисля, че ще имаме избор. Това е позорно -, в отговор на въпрос за негово допустимо присъединяване в идната претендент президентска акция.

Той още веднъж атакува президента Джо Байдън за метода, по който стана изтеглянето на американските военни от Афганистан, като го назова " най-големият позор в историята на страната ни ". 

„ Когато погледнете Афганистан и какво се е случило там, и гибелта без причина, просто без причина... “, сподели Тръмп и добави, че родителите на военните " желаят да беседват с мен - не желаят да приказват с Байдън. Те са просто опустошени “.

" Стига се до миг, в който в действителност няма да имаме избор (за изборите през 2024 г.) ", добави някогашният президент.

75-годишният Тръмп сподели също, че не смята президента Джо Байдън (78 г.) за задоволително способен за тази служба, както и че актуалната администрация ускорява разделянето в американското общество. 

" Те не престават да настояват, че желаят да обединят хората, че желаят да са сплотяващи. Но те не са приобщаващи. Те са доста, доста разделящи ", добави Тръмп.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР