Бившият президент на САЩ, Доналд Тръмп, предложи обяснение за това

...
Бившият президент на САЩ, Доналд Тръмп, предложи обяснение за това
Коментари Харесай

Тръмп обясни как би сложил край на войната в Украйна

Бившият президент на Съединени американски щати, Доналд Тръмп, предложи пояснение за това по какъв начин може да постави завършек на войната в Украйна за 24 часа , написа Индипендънт.

Той съобщи, че би употребявал своите положителни връзки с украинския президент Володимир Зеленски и съветския президент Владимир Путин, с цел да реализира съглашение сред двете страни.

Тръмп похвали Зеленски като " доста честен " и загатна., в което предложил съглашение на Зеленски да прокара неоснователни конспирации по отношение на неговия противник от Демократическата партия 2020 година, Джо Байдън, в подмяна на помощ от Съединени американски щати. Това предложение стана предмет на първият импийчмънт против него.

Бившият президент твърди, че в случай че беше на власт, той би поставил завършек на войната за 24 часа, като би споделил на Зеленски да направи договорка, в случай че желае помощ от Съединени американски щати, и на Путин, че в случай че не направи договорка, украйна ще получи  " доста повече, в сравнение с в миналото са получавали ".
 Тръмп: Моментът е за договаряния, само че Украйна да отстъпи земи
Тръмп: Моментът е за договаряния, само че Украйна да отстъпи земи

Путин е " ненапълно отслабен " и в този момент е моментът

Тръмп от дълго време упорства, че той би бил най-хубавият човек, който да помогне за прекратяването на войната в Украйна.

" Ако бях президент и кажа това, ще сложа завършек на тази война за един ден, ще отнеме 24 часа ", сподели господин Тръмп в изявление през май.

" Познавам добре Зеленски, познавам добре Путин. Щях да свърша това за интервал от 24 часа. Би било елементарно, тази договорка би била лесна. "
 Тръмп избира вицепрезидент измежду противниците си републиканци
Тръмп избира вицепрезидент измежду противниците си републиканци

Вивек Рамасвами и Тим Скот са измежду имената, на които би се спрял
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР