Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп коментира конфликта между Русия

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп коментира конфликта между Русия
Коментари Харесай

Тръмп: Голяма бъркотия в Русия, внимавайте какво си пожелавате

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разяснява спора сред Русия и наемническата група Вагнер в обява в основаната от него обществена мрежа „ TruthSocial “.

Той назова въоръжения протест в Русия „ огромна неразбория “, откакто водачът на Вагнер Евгений Пригожин отклони паравоенните си сили от Москва.

„ Голяма неразбория в Русия, само че внимавайте какво си пожелавате. Следващият може да бъде доста по-лош! “, написа Тръмп.

В обособен пост Тръмп упрекна американския президент Джо Байдън и неговия наследник Хънтър Байдън, че са взели огромни суми пари както от Русия, по този начин и от Китай.

Коментарът на Тръмп се базира на хипотетичните бизнес връзки на Хънтър Байдън с украински и китайски компании, които сега се проверяват заради обвинявания, че президентът Байдън е взел участие в скица за подкупи по време на мандата си като вицепрезидент на Съединените щати.

Освен това Тръмп сподели, че Байдън ще направи всичко, което Китай желае от него във връзка с обстановката в Русия, и съобщи, че Русия и Китай са били естествени врагове, „ до момента в който Байдън не пристигна “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР