Бившият президент на САЩ Бил Клинтън ще остане в болницата

...
Бившият президент на САЩ Бил Клинтън ще остане в болницата
Коментари Харесай

Бил Клинтън остава в болница в интензивно отделение

Бившият президент на Съединени американски щати Бил Клинтън ще остане в болничното заведение за през нощта, заяви представителят му в Туитър. Той добави, че индикаторите за здравословното му положение " се движат в вярната посока ", съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

Седемдесет и пет годишният Клинтън, който беше президент до 2001 година, постъпи във вторник вечер в в Калифорния за лекуване на зараза, която не е обвързвана с ковид. Сътрудник на някогашния президент заяви пред кореспонденти, че той е признат за лекуване на урологична зараза, като е настанен в интензивно поделение на болничното заведение, само че не получава интензивно лекуване, съобщи АП. Сътрудникът не конкретизира какво е наложило Клинтън да бъде настанен в интензивно поделение. По думите на сътрудника инфекцията е засегнала кръвообращението на Клинтън, само че той се усъвършенства и не е изпадал в септичен потрес, евентуално животозастрашаващо положение. Бившият президент e в положително въодушевление, а при него е брачната половинка му Хилари. Дъщеря му Челси не е там, посочи сътрудникът.
свързани новини4525на 15.10.2021
Сегашният президент на Съединени американски щати Джо Байдън заяви пред кореспонденти, че Клинтън ще бъде изписан скоро, само че добави, че не се знае дали това ще стане още през днешния ден или по-нататък.
Преди това Байдън се обади по телефона на Клинтън, с цел да му пожелае бързо излекуване, заяви Белият дом.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР