Бившият президент на САЩ Барак Обама вижда начало на промяната,

...
Бившият президент на САЩ Барак Обама вижда начало на промяната,
Коментари Харесай

Обама видя начало на промяната в САЩ

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама вижда " начало " на " смяната, от която ние се нуждаем ", написа " Гардиън ".

Обама излезе със известие след междинните избори в Съединени американски щати, които доведоха до поделен Конгрес . Демократите завоюваха болшинство в Камарата на представителите, а републиканците резервираха болшинството си в Сената.

" Промяната, от която се нуждаем, не може да пристигна единствено от едни избори , само че това е началото ", означи някогашният водач на Съединени американски щати в известие.

 Футболните мамчета биха дузпата на републиканците
Футболните мамчета биха дузпата на републиканците

Демократите биха излъгали на първо място себе си, в случай че помислят, че са спечелили мача. Те по-скоро понижиха резултата, проучва Мартин Табаков

" Надявам се, че ще продължим напред, ще стартираме да се връщаме към полезностите, които чакаме в нашия обществен живот - честност, невзискателност, компромис и взаимно да се поддържаме като американци, без разликите да ни разделят, само че обединени от една обща религия ", продължи той.

Според него " колкото повече американци гласоподават, толкоз повече нашите определени водачи ще наподобяват като Съединени американски щати ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР