Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп заяви в петък,

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп заяви в петък,
Коментари Харесай

Доналд Тръмп разкри плановете си за „гигантски скок“ в стандарта на живот в САЩ

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп съобщи в петък, че неговият проект за модернизиране на страната ще докара до „ великански скок в американския стандарт на живот “.

Във видео послание за президентската акция през 2024 година Тръмп разкри, че той и екипът му имат намерение да следят построяването на до 10 градове на ‘свободата “, които ще обезпечат на „ стотици хиляди нов късмет за владеене на жилища “.

Що се отнася до превоза, някогашният президент означи, че желае „ да подсигурява, че Америка, а не Китай, води тази гражданска война във въздушната подвижност “.

Тръмп сподели още, че „ неговата стратегическа национална самодейност за произвеждане “ ще „ трансформира забравените общности в индустриални кошери “ и ще се създават артикули, които към този момент не се внасят от Китай.

Той също по този начин съобщи, че екипът му ще започва начинания за понижаване на разноските за живот, за поддръжка на „ нов бейби взрив “ и основаване на „ страхотна акция за рационализация и разкрасяване “ на Съединени американски щати.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР