Бившият президент на Международната футболна федерация (ФИФА) Блатер е хоспитализиран

...
Бившият президент на Международната футболна федерация (ФИФА) Блатер е хоспитализиран
Коментари Харесай

Разследван за корупция бивш президент на ФИФА е в тежко състояние в болница

Бившият президент на Международната футболна федерация (ФИФА) Блатер е приет в болница заради влошено здравословно положение, заяви швейцарското издание " Blick ", съобщи БГНЕС.
Според вестника положението на 84-годишния Блатер се прави оценка като тежко, само че няма заплаха за живота му. Конкретната причина за хоспитализацията не е обявена. Според щерка му положението на някогашния президент на ФИФА се усъвършенства всеки ден, само че той има потребност от отмора.
 Блатер се е облагодетелствал нелегално с над 38 млн.долара Блатер се е облагодетелствал нелегално с над 38 млн.долара
Бившият началник на ФИФА Йозеф Блатер, някогашният общоприет секретар на организацията Жером Валке и някогашният заместник-генерален секре...
Блатер оглавяваше ФИФА от 1998 до 2015 година Швейцарецът беше отхвърлен от активност за 8 години по обвинявания в корупция. През февруари 2016 година комисията по жалбите на ФИФА понижи този интервал на 6 години.
През юни 2020 година Блатер стана обвинен в присвояването на 1 милион $ от фонда на ФИФА. През декември ФИФА изиска прокуратурата в Цюрих да образува наказателно дело против Блатер по отношение на финансирането на нерентабилния музей на международния футбол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР