Бившият президент на испанската футболна федерация (РФЕФ) Луис Рубиалес настоя

...
Бившият президент на испанската футболна федерация (РФЕФ) Луис Рубиалес настоя
Коментари Харесай

Рубиалес настоя за приключване на делото след целувката му с Дженифър Ермосо

Бившият президент на испанската футболна федерация (РФЕФ) Луис Рубиалес настоя от Спортния административен арбитражен съд на Испания (ТАД) да приключат делото за целувка с испанската националка Дженифър Ермосо, оповестява Europa Press в понеделник.

Адвокатите на функционера считат, че клиентът им е бил подложен на " линч " под напън на медиите. Според тях заслужено наказване за Рубиалес би било предизвестие, санкция или възбрана за упражняване на активност за три или шест месеца.
 Рубиалес: Още в този момент декларирам, че ще апелирам
Рубиалес: Още в този момент декларирам, че ще апелирам

Ето какво още сподели

Самият Рубиалес съобщи, че целувката с Ермосо е била по взаимно единодушие.

" Това, което съм изразил досега, е единствената ми позиция и тя остава такава и до през днешния ден ", се споделя в изказване на Луис Рубиалес.

На 30 октомври ФИФА в профил някогашния президент на Испанската футболна федерация за три години след абсурда с целувката с Дженифър Ермосо.

На 15 септември съдът в Испания забрани на Рубиалес да се приближава до женския народен тим на по-малко от 200 метра и да поддържа връзка с отбора по време на следствието.

На 20 август женският състав на Испания стана международен първенец, побеждавайки на финала Англия с 1:0. По време на церемонията по награждаването Рубиалес целуна Ермосо по устните. Испанската прокуратура стартира следствие за полово принуждение от страна на Рубиалес.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР