Бившият президент на Българския футболен съюз Валентин Михов говори пред

...
Бившият президент на Българския футболен съюз Валентин Михов говори пред
Коментари Харесай

Нов бисер, британските медии подготвили случилото се с Михайлов

Бившият президент на Българския футболен съюз Валентин Михов приказва пред Sportal. Той върна лентата към нощта на 17 ноември 1993 година и головете на Емил Костадинов, само че разяснява и настоящето положение на българския футбол. Според Михов Борислав Михайлов е станал жертва на английска офанзива, готова от британските медии.

" Нямаме фрагменти, това е. В последна сметка всичко се взема решение на терена. Ако Емо Костадинов не беше вкарал великия си гол в 90-ата минута, аз и Пената ли трябваше да го вкараме. Ние сме в профил, футболистите са тези, които изковават успеха на терена. Ако не бяхме спечелили онази вечер, нямаше да желая промяна на Димитър Пенев. Вечерта в Париж е разследване на цялата квалификационна акция, а и мисля, че един старши треньор би трябвало да получи заем на доверие - най-малко три години да работи умерено, с цел да може да наложи концепциите си ", сподели Михов.

" Еуфорията от Световното състезание в Съединени американски щати продължи 4-5 месеца след финалите. След това започнахме да се разделяме, започнаха личностни войни - този против оня и така нататък Факт е, че по-късно Франция стигна до две международни трофеи. При нас нещата не се развиваха добре. Проблемът беше, че не направихме плавна промяна на поколението. Ицо и останалите бяха огромни футболни персони, чието самочувствие имаше покритие, несъмнено, само че какво стана откакто трансферираха зенита си?! Трябва да гледаме напред, да не живеем единствено в спомените, въпреки че ми е прелестно да си напомням фрагментите от " Парк де Пренс ". До терена беше Платини, който беше в потрес. Видях Папен да плаче, никой от френската делегация не ни поздрави след мача. А остарелият президент на тяхната федерация отишъл на идната заран с бутилка шампанско в централата им, с цел да пият за класирането на Франция. Бил изключил тв приемника в 80-ата минута и не схванал, че сме ги били ", съобщи още Вальо Дузпата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР