Бившият президент на Българския футболен съюз (БФС) и Професионалната футболна

...
Бившият президент на Българския футболен съюз (БФС) и Професионалната футболна
Коментари Харесай

Валентин Михов пред БНТ: Препоръчвам на всички да обичат футбола и да се уважават

Бившият президент на Българския футболен съюз (БФС) и Професионалната футболна лига (ПФЛ) Валентин Михов

В изявление за предаването " Арена спорт " има вяра, че конкуренцията за управническите позиции в БФС ще докара до по-надеждни тактики.

" Изпълкомът на БФС ще си направи изводите и ще реши къде сбърка. Всички бъркаме. Препоръчвам на всички да обичат футбола и да се почитат. Трябва да търсим кой може да ръководи. Трябва да има конкуренция във всяко едно нещо. Без тактика не може да управляваш ", показа той.

Столичанинът насърчи идващите управленци във футболната централа да помислят за подрастващото потомство.

" Дайте да създадем нещо. 20-30 години един стадион няма. Да възпитаме нашите младежи с хубаво. Трябва мисъл за треньорите - кой да възпитава нашите деца. Поздравява Илиан Илиев за това, което направи. Аз съм оптимист. Бях сигурен, че няма да загубим с Унгария. Важното е, че виждам вероятност. Обичам създадени в България футболисти и треньори ", добави той.

Валентин Михов се надява управническите органи в българския футбол да работят с позитивизъм и почитание един към различен.

" Не съм бранител на Боби. Много хора му се кланяха. Българите угаждаме на този, който е на пост. Стига бе, българи! Бъдете шовинисти. Да си обичаме клубовете и да се почитаме между тях. Искам да посея позитивизъм, нека покълне нещо. Възпитан съм да почитам. Стига с тая отплата. Нека има една подадена ръка. Аз постоянно депозирам ръка. Трябва да бъдем справедливи ", добави той.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР