Бившият претендент за титлата в полусредна категория на UFC, Дарън

...
Бившият претендент за титлата в полусредна категория на UFC, Дарън
Коментари Харесай

Дарън Тил призова UFC за повече пари

Бившият кандидат за купата в полусредна категория на UFC, Дарън Тил не е удовлетворен от заплатите, които изкарва и прикани за повече пари. 27-годишния войник от Англия държи връх 18-2-1 в клетката и при започване на ноември предходната година прекъсна серията си от загуби. Тил се качи в горната категория и победи с решение Келвин Гастелъм.
View this post on Instagram
A post shared by @darrentill2 on Apr 3, 2020 at 9:14am PDT

Дарън е в UFC от 5 години и съумя да запише 6 победи, 2 загуби и 1 тъждество. Сега младата звезда на UFC се готви за борба с някогашният първенец Робърт Уитакър през август в Дъблин и реши да поговори за заплатите. Тил счита, че те са дребни и не могат да ги изкарат от борба до борба. Ето какво показа той пред почитателите в обществените мрежи:

" Ако спечелвам дадена сума за 1 борба, то това би трябвало да ме изкара до идващия дуел. Тогава не знам дали ще се контузя. Парите, които изкарваме би трябвало да стигат от борба до борба. Аз съм човек, който обича да харчи пари. Обичам да хапвам храна, доста храна, обичам да си закупувам часовници, одобрявам хубава кола, облекла.

Спечелих си това по почтен метод и тялото ми мина през доста. Вече имам нови зъби, тъй като старите ми ги избиха. Аз съм ням с едно ухо, имам неприятни колене, няма да мога да вървя вярно след няколко години. Моята ръка е трайно унищожена. Спечелих това право. Вярвам, че Рийбок би трябвало да заплаща повече, а UFC би трябвало да заплаща малко повече, само че това не е нещо, за което обичам да приказвам намерено. Предпочитам този диалог с Дейна Уайт лице в лице. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР