Бившият офис на партия „Атака“ на бул.“Скобелев“ ще става дентален

...
Бившият офис на партия „Атака“ на бул.“Скобелев“ ще става дентален
Коментари Харесай

Превръщат в дентален център бившия офис на „Атака“ в Русе

Бившият офис на партия „ Атака “ на бул. “Скобелев “ ще става дентален център

Общинските съветници гласоподаваха да започва процедура за продажба на общинския парцел посредством приватизация, за който има постъпило капиталово желание от доктор Ченко Сотиров. Процедурата планува парцелът да се продаде на търг, а в случай че завоюва, доктор Сотиров ще осъществя плана си, осведоми.

Намерението му е да построи съвременен медицински дентален център, в който ще бъдат открити нови работни места за експерти с нужната подготовка и стажанти, както и асистенти дентална медицина. Предвижда се към центъра да бъдат привлечени персони, известни в денталната и дерматологична медицина, потвърдили своя опит и реализация на международно равнище, които да изнасят лекции на работещите дентални лекари, с оглед даване на ефикасна и високо квалифицирана услуга на пациентите. Освен съвещания и образование на млади експерти ще могат да съветват и пациенти.

Намеренията са за отделяне на четири дентални кабинета с съвременно съоръжение и инсталация за стоматологично лекуване и диагностика на европейско равнище, както и за обезпечаване на дежурен кабинет за незабавна стоматологична помощ в почивните и празнични дни.

Заявителят има подготвеност и екип, с който да бъде построен високотехнологичен и комфортен за жителите на града и района Медико-дентален център, който в това време ще притегли и пациенти от прилежащи страни. Те ще имат опцията на налични цени да употребяват висококачествени услуги и престоят им ще способства за туристическия живот в града.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР