Германски производители предизвикаха спор, като подадоха опозиция срещу турско заявление

...
Германски производители предизвикаха спор, като подадоха опозиция срещу турско заявление
Коментари Харесай

Войната за кебап се разгаря, докато Германия се бори с Турция за защита на храните

Германски производители провокираха спор, като подадоха съпротива против турско заявление за даване на специфичен статут на дюнер кебап на равнище Европейски Съюз, като сложиха началото на шестмесечен интервал за разрешаване на различия.

Германия се опълчи на турско заявление до Европейската комисия за дюнер кебап, който да получи сходно самопризнание от Европейски Съюз като неаполитанската пица и испанското хамон серано, оповестиха пред Euronews източници, близки до въпроса.

>

Както беше обявено, през април Турция подаде заявление за вписване на името döner в Европа, тъй че да може да се употребява единствено от тези производители, които дават отговор на записания индустриален способ и продуктовите спецификации.

Етап на консултация за държавите-членки на Европейски Съюз да оспорват регистрацията на учредения като опасения за интелектуалната благосъстоятелност, подписани през вчерашния ден (24 юли) и представител на Комисията удостовери пред Euronews, че е получено несъгласие против заявлениет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР