На тържествена церемония, на международния ден на туризма, медийна компания

...
На тържествена церемония, на международния ден на туризма, медийна компания
Коментари Харесай

Петрич с престижно отличие за културно-исторически туризъм

На тържествена гала, на интернационалния ден на туризма, медийна компания „ К и П Адвъртайзинг “, издател на списание „ Дестинация България “, връчи годишните си оценки за принос в развиването и одобряването на България като целогодишна туристическа дестинация.

Отново напъните на общинското управление в Петрич бяха оценени високо. Кметът Димитър Бръчков получава премията ЗЛАТЕН ПРИЗ „ Дестинация за културно-исторически туризъм “.

Критериите, по които Комисията за номинациите се управлява при присъждането на оценките, са реализирани резултати в туризма, висока резистентност и уголемение на пазарното шерване, използване на положителни практики и нововъведения.

„ Огромна чест е за община Петрич тази огромна премия.

Безспорни са даденостите на нашата община за развиване на туризма, само че без работа и ясна визия – краткосрочна и дълготрайна, няма триумф. Ето за какво благодаря за признанието към екипа ни, изразено с присъдената премия в една мощна конкурентна среда. Ще продължим да развиваме туристически капацитет на района, с цел да бъдем основна част от ДЕСТИНАЦИЯ БЪЛГАРИЯ “, сподели при приемането на премията на кметът Димитър Бръчков.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР