Бившият номер 1 в света Рафаел Надал за пореден път

...
Бившият номер 1 в света Рафаел Надал за пореден път
Коментари Харесай

Надал пропуска и Мастърса в Ма | BGNES

Бившият номер 1 в света Рафаел Надал за следващ път отсрочи завръщането си на корта и разгласи, че няма да взе участие на шампионата от сериите Мастърс в Мадрид идната седмица. Носителят на 22 трофеи от Големия шлем не е играл от Аустрелиън Оупън през януари, когато получи травма на бедрото, от която към момента се възвръща.

Първоначално се очакваше испанецът да се завърне на корта за началото на клей сезона и Мастърса в Монте Карло, само че той разкри, че не е подготвен, след което отхвърли присъединяване и на шампионата от сериите АТП 500 в Барселона тази седмица, а в този момент стори това и за мощната конкуренция в Мадрид. " Първоначално трябваше да не присъствам сред шест и осем седмици, а към този момент станаха 14. Истината е, че обстановката не е такава, каквато чакахме. Следваме всички лекарски рекомендации, само че развиването на обстановката не върви съгласно упованията. Седмиците минават и аз имах илюзията, че ще вземам участие на шампионатите, които са най-важни в кариерата ми - Монте Карло, Барселона, Мадрид, Рим, Ролан Гарос, само че няма да мога да бъда и в Мадрид, за жалост ", заяви Надал в обществените мрежи.

" Контузията към момента не е отшумяла и не знам каква би трябвало да направя, с цел да мога да играя още веднъж. Преди няколко дни взехме решение да опитаме нов метод, друго лекуване и да забележим дали ще има усъвършенстване. Не мога да дам краен период, тъй като и аз самия не знам. Това е действителността ", добави Рафа.

Това слага под все по-голяма въпросителна присъединяване на Надал на Ролан Гарос, където той е печелил купата рекордните 14 пъти. Откритото състезание на Франция стартира на 28 май. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР