Бившият неоспорим шампион в полутежка категория Александър Усик тежеше 100

...
Бившият неоспорим шампион в полутежка категория Александър Усик тежеше 100
Коментари Харесай

Чисора се маскира за Хелоуин на кантара с Усик

Бившият безспорен първенец в полутежка категория Александър Усик тежеше 100 кг на формалния кантар преди дълго чаканата си борба в по-горната " кралска дивизия " против Дерек Чисора. Двамата ще споделят кръга след 23 часа в събота вечер.

Усик бе много по-лек (очаквано) от съперника си, който е деец при най-тежките - 116 кг демонстрираха стрелките, когато Чисора се изкачи на кантара.

Another angle

This is going to be
— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) Естествено, британецът не пропусна да направи шоу, като се появи " обагрен " в бяла багра с черни петна към очите и устата. На гърдите му пък пишеше " война ", с цел да подскаже, че тъкмо за това се е подготвил.
Caption this
— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) На конференцията през вчерашния ден Усик отхвърли да се причисли към апелите, че двамата ще отидат на война, по тази причина евентуално Чисора е опитал да натърти мнението си. Също по този начин очевидно новобранецът съгласно букмейкърите се е опитал да се приготви уместно за идния Хелоуин.


Това ще бъде втори дуел в тежка категория за Усик, който сплоти поясите в по-долната дивизия на 21 юли 2018 година с единомислещо решение против Мурат Гасиев, а след това на 10 ноември ги отбрани с нокаут в осмия рунд против Тони Белю. Първата му борба в " кралската " категория бе на 12 октомври предходната година, когато от ъгъла на противника му Чаз Уидърспуун хвърлиха бялата забрадка в седмия рунд.

— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) Чисора има 32 победи и 9 загуби в кариерата си (включително от Кубрат Пулев през 2016-а), като се намира в поредност от три победи, последната от които с ТКО в четвъртия рунд против Дейвис Прайс през октомври 2019-а.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР