Бившият национален защитник на Белгия Филип Клеман е новият старши

...
Бившият национален защитник на Белгия Филип Клеман е новият старши
Коментари Харесай

Филип Клеман е новият старши треньор на ФК Брюж

Бившият народен бранител на Белгия Филип Клеман е новият старши треньор на един от най-популярните тимове в страната ФК Брюж, оповестиха от клуба. През миналия сезон Клеман водеше тима на Генк и завоюва шампионската купа на страната в люта борба точно с Брюж, а също по този начин и беше определен за треньор номер 1 на сезона.

45-годишният Клеман е някогашен футболист на Брюж, с който печели Купата на страната три пъти, а два пъти е първенец на Холандия. За малко е бил и помощник-треньор на новия си тим.

И до момента в който Генк влиза непосредствено в Шампионската лига, то ФК Брюж ще би трябвало да мине през квалификациите, с цел да стигне до там. Ръководството на клуба, както и самият треньор отхвърлиха елементи по тематиката, като насрочиха конференция за сряда.

"Много съм благополучен и признателен на събитията, че мога да посрещна назад в клуба Филип Клеман, към този момент като старши треньор. Познавам го от доста години като буен експерт, който влага цялата си сила в работата си, съобщи президентът на ФК Брюж Берт Ферхеге.

"На първо място желая да благодаря на Генк, които ми предоставиха изискванията за работа, разрешили ми да стана първенец. Беше фантастично време да бъда част от фамилията на Генк, само че аз виждам напред и към този момент съм отпред на ФК Брюж, съобщи самият Клеман.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР