Бившият национал на Германия Тони Кроос отдаде почит към капитана

...
Бившият национал на Германия Тони Кроос отдаде почит към капитана
Коментари Харесай

Tони Кроос отдаде почит на отказалия се Йонас Хектор

Бившият национал на Германия Тони Кроос отдаде респект към капитана на Кьолн Йонас Хектор, който приключи професионалната си кариера на 33-годишна възраст.

" По времето, когато аз играех в националния тим, в очите ми той беше най-хубавият ляв бранител, с който съм играл ", съобщи Кроос в подкаста си  “Einfach mal Luppen ”, който поддържа с брат си Феликс.

" Всички знаеха какво да чакат от него. Точно по тази причина в действителност обичах да играя с него. Винаги се представяше солидно, без значение против кой тим ", добави още Тони Кроос.

Хектор изигра последния мач в кариерата си на 27 май при трагичната загуба от Байерн (Мюнхен) с 1:2, която реши купата - тъкмо когато играчът чества 33-ия си рожден ден. Йонас Хектор е печелил Купата на конфедерациите с Германия през 2017 година, записвайки общо 43 мача с екипа на Бундестима сред 2014-а и 2019-а, преди да се отдръпна от националния отбор. Той игра за Кьолн от 2010 година и има 347 мача и 23 гола за клуба, с което има статус на легенда за “козлите ”.  Самият към този момент някогашен състезател неотдавна призна, че не постоянно се е наслаждавал на това да бъде професионален футболист.

" Сигурен към, че той е човек, който няма да попадне в дупка в този момент, а към този момент е подготвил всичко ", добави Тони Кроос във връзка бъдещето на Хектор.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР