Бившият национал на Франция Кристоф Дюгари, който в момента се

...
Бившият национал на Франция Кристоф Дюгари, който в момента се
Коментари Харесай

Неймар шашна - цъкал покер, докато ПСЖ печелеше титлата

Бившият национал на Франция Кристоф Дюгари, който сега се изявява като футболен анализатор, се изрече извънредно остро за звездата на Пари Сен Жермен Неймар да Силва. Някогашният нападател укори бразилеца поради това, че не бе в Париж за мача против Монако (7:1), който узакони столичани като новия първенец на Лига 1.

В момента 26-годишният бразилец се възвръща от травма в глезена, само че всички чакаха да бъде на „ Парк де Пренс” за дербито против към този момент детронирания първенец Монако, знаейки, че победа в него ще бъда равносилна на купа. Неймар обаче въобще не беше във Франция, като даже разгласява стори в „ Инстаграм”, от което си личеше, че се е отдал на онлайн покер по време на толкоз значимия дуел.

#Neymar tout en joie d'être champion de France. #PSGASM pic.twitter.com/eems1WJPfW
— Julien Froment (@JulienFroment) April 15, 2018
Неймар разкри по кое време се връща

Неймар се контузи през февруари в дербито против Олимпик Марсилия и самичък предвижда, че би трябвало да се завърне в игра на 17 май. Заради част от дейностите си по време на възобновяване, нападателят получава упреци, че сега го интересува само бразилския народен тим и идния Мондиал 2018.

Дюгари беше скандализиран до висша степен от постовете на Неймар в обществените мрежи и означи, че сходно нещо в никакъв случай не би се разминало на играча, в случай че той към момента бе част от Барселона. „ Как може Неймар да не е там до своите съотборници, когато залогът е купата?”, възмути се Дюгари пред RMC Sport.

ПСЖ разполага с 2 месеца, с цел да събере 50 милиона

„ ПСЖ му даде ролята на водач, а той даже не идва, с цел да показа успеха? Как е допустимо те да одобряват това? Как той би могъл да огледа съотборниците си в очите, когато се държи по този метод. Той се изплю върху клуба. Смятам, че това минава всевъзможни граници. Ако още беше в Барселона, щеше да се е върнал без никакви проблеми.”

„ Ако аз бях част от ПСЖ, щях да бъда доста сърдит. Не мога да претърпявам футболисти, които мислят единствено за себе си, тъй като колективът печели мачовете, а в никакъв случай – обособените играчи. А не щеш ли хората в ПСЖ си мислят, че с сходно държание могат да побеждават в Шампионската лига!”, добави Дюгари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР