Бившият национал на България по футбол Благой Георгиев излезе към

...
Бившият национал на България по футбол Благой Георгиев излезе към
Коментари Харесай

Благо Георгиев се ядоса: Шокиран съм! Мишлета, не е вярно! Пълна лъжа!

Бившият национал на България по футбол Благой Георгиев излезе към обществото с публично послание в Българска телеграфна агенция по отношение на клюки, които засягат персоналния му живот. Георгиев опроверга изрично слуховете, че се разделя с половинката си Ивана.

" Чудех се изобщо дали би трябвало да върша това видео, само че най-сетне взех решение да споделя и аз какво мисля, тъй като в последните две-три седмици много мръсотия се изля върху мене, върху моята половинка и моето семейство. Чух какви ли не съчинения, разкази, преразкази на свободни тематики се изписаха. Искам единствено едно нещо да кажа - това е цялостна неистина.

На тези хора, които са написали това, нямам концепция по какъв начин им е хрумнало да ги напишат въобще, да ги съчиняват. Един цървулчо с опрощение е написал едно нещо и още 50 като него са го преписали и към този момент става грандиозна вест. Чудя се какво ги интересува хората аз с кой съм, къде съм, какво хапвам, какво ще върша? Абе хора, занимавайте се с вашите си работи, с вашия си живот, гледайте си във вашата градина. Престанете да се занимавате с хора, които нямат нищо общо с вас. Моля Ви! И изключително се обръщам към сериозните медии, които в пикови часове също споделят тази " вест ". Проверете я, в случай че желаете, имате ми телефона, звъннете ми. Ще ви подвигна, ще ви кажа, че няма такова нещо. Стига с тези измислици! Още по-дразнещо е, че се намесват и други хора.

Не че съм задължен, само че желая да кажа - няма такова нещо, това е цялостна неистина. Може би има някои " доброжелатели " и мишлета, които желаят да се осветлят към тази " вест ", само че ще ги отчайвам - не е истина, няма нищо правилно. Дори преднамерено изчаках да мине време, с цел да се порадват за няма нищо.

Очаквах доста повече хора да се поинтересуват от футболните ми контакти или познания, тъй като напоследък имам нови планове. Както съм казвал, не спирам да пътувам до прилежащи страни, виждам мачове, срещам се с президенти на тимове, с предприемачи с интерес да влагат във футбола. Смятам, че това е впъти по-интересно от моя персонален живот. Но очевидно всеки дава отговор за акъла си ", написа някогашният футболист.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР