Бившият национал Мартин Петров, който вече се изявява като футболен

...
Бившият национал Мартин Петров, който вече се изявява като футболен
Коментари Харесай

Мартин Петров: Казах на Бербатов да ми се обади, ако му трябва помощ за слона

Бившият национал Мартин Петров, който към този момент се изявява като футболен сътрудник, откри фамилния бранш на националния стадион " Васил Левски ", който ще влезе в употреба още в идната подготовка за Мондиал 2018 против Швеция.

" Надявам се да победим шведите, постоянно има първи път. Не мога да давам оценки за националния тим, аз съм почитател. Смятам, че има прогрес, само че към момента няма неизменност. Видяхте против Холандия какъв мач направиха, само че за жалост след това против Беларус загубихме. Винаги съм бил оптимист и поисквам триумф на момчетата. Дано ни зарадват с добър резултат ", разяснява Петров.

" Винаги публицистите са ни правили на... Какво се очакваше от националния тим по мое време? Да спечелим международното и европейското състезание? Не са били по-големи упованията. Сега отново ги критикувате. Защо рецензиите са унищожителни, в случай че упованията към националите са дребни? Идвам да виждам, тъй като съм футболен сътрудник. Да се надяваме, че нещо ще ми хване окото. Ще взема листче и химикал. Още съм нов в тази сфера.

Защо Бербатов е избрал Индия? Това са персонални работи и не мога да разясня. Чухме се през вчерашния ден, пожелах му триумф. Казах му, в случай че търси помощ някой да му води слона, да ми се обади. Ако някоя телевизия вземе индийското състезание, ще виждам. Аз виждам телевизия, от по-старото потомство съм. ЦСКА? Нали в този момент сме на вълна народен тим ", добави той.

 Мартин Петров: Трите кончета отново бяха едно до друго
Мартин Петров: Трите кончета отново бяха едно до друго

" Много добре знаем, че когато има резултати, публиката идва "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР