Бившият наставник на ЦСКА - Любослав Пенев даде пресконференция, на

...
Бившият наставник на ЦСКА - Любослав Пенев даде пресконференция, на
Коментари Харесай

Любо Пенев: Свърших си работата в ЦСКА, Стойчо Младенов да не мрънка и мяука

Бившият ментор на ЦСКА - Любослав Пенев даде конференция, на която разкри своята версия за освобождението си от клуба. Ел Голеадор изрично отхвърли да поеме виновност за слабата физическа форма на футболистите. Пенев е афектиран на новия ментор Стойчо Младенов, който съгласно него е постъпил лицемерно, знаейки от няколко месеца, че ще поеме гранда. Любимецът на Сектор " Г " разкри, че не взе участие в селекционната политика на столичани.
 Стойчо Младенов е в рекордна серия без загуба в Европа
Стойчо Младенов е в рекордна серия без загуба в Европа

Успехът на Екзекутора над Осиек бе 12-ият пореден подобен дуел

Ето какво още сподели Пенев пред журналистическото голям брой:

" Сега, незабавно желая да стартира с това, че желая да има мир и успокоение. Толкова ли съм заплашителен? Не върша конференция да храча някой. Логично и наложително е да се чуе и другата страна.
 Снимка 542486
Източник:

Минаха две седмици, откогато ме уволниха и желая да внеса изясненост по някои значими тематики. Спазих безмълвие, демонстрирах почитание, само че не получавам същото, което не е обикновено. Преди три седмици ви споделих, че излиза информация от клуба, от хора, които работят в клуба, само че работят против ЦСКА. Това не е обикновено. Редно е хората, които управляват клуба да вземат ограничения.

През последните две седмици се тиражираше информация, която е събрана и показана и оттова хора, които не схващат, разясняват какво е правено и какво не. Това е застраховка против взети неверни решения и вероятно бъдещи неуспехи.
 Марин Оршулич оказва помощ на ЦСКА за Осиек
Марин Оршулич оказва помощ на ЦСКА за Осиек

Хърватинът дава информация

Аз съм от ЦСКА и не желая ЦСКА да не съумява. Искам да съумява и побеждава, с цел да може този клуб да се развива. Но тази информация, която се появи, целеше противоположното. Има смяна в управлението, окей, управлението е решило. Пак работим на парче в ЦСКА, треньор за три месеца, след това различен.

Не мисля, че това е съществено. Не е окей, не се случват по този начин нещата. Добавям незабавно, че когато имаме ангажименти е редно да се съблюдават. Договорът ми беше година и три месеца. Март месец следващата година се събираме и приказваме.. С моето предопределение задачите бяха две. Ръководството е ясно кой може да свърши работа. Взехме Купата и почитателите да бъдат успокоени. И това се реализира, почитателите са успокоени.
 Снимка 542484
Източник:

Смяната не е изненада. Имам много информация. Не е това метода. Стоян Колев отпреди два месеца се хвали в Пловдив, че ще стане треньор на ЦСКА. Неслучайно Стойчо Младенов споделя след Нова година, че ще стане треньор на ЦСКА. Защо този треньор не пристигна април месец " да вади горещите картофи "? Защо не пристигна след финала за Купата и да организира подготовка?

За мен има нещо доста значимо, с сътрудника от Плоски сме били съотборници в ЦСКА. Делели сме една съблекалня. Не сме положителни другари, само че познати. Според мен беше редно да ми каже: " Любо договарям с ЦСКА ", да ми се обади. Оттам нататък знам какво да направя аз.
 Йоан Баи на лекуване при сръбкинята Мариана
Йоан Баи на лекуване при сръбкинята Мариана

Крилото е с разтежение

За мен това не е мъжка постъпка, а вместо това демонстрира ужасно двуличие. Гадна и долна постъпка от негова страна. Засегна ме и тематиката за контузените. Изтича някакво видео. То не ме тормози, тъй като съм си приключил работата по най-професионален метод. И в идващия тим още веднъж ще заложа на същия щаб. Отново! Те имат моята цялостна поддръжка. Ние нямаме мускулна травма. Всички футболисти, които разясняваме за контузени - Варела, Кох, Евтимов (пукнати ребра), Мазику (контузен след удар), Бисмарк също. Никой не знае, че е бил опериран от херния. Имаме Амос, който също от удар продължава да се възвръща. Имаме един Живков с проблеми в колената. Има един Бусато, който от дълги години има проблеми със слабините. Кайседо идва от Копа Америка. Десетина индивида, които не съумяха да създадат пълноценна подготовка. Отборът е доста добре квалифициран физически, тактически и механически. В това съм уверен.
 Снимка 542483
Източник:

Тези футболисти занапред ще влизат във форма. Мача го спечелихме в последните 30 минути. Колегата Стойчо Младенов да престане да мрънка, да мяука и да се оплаква. Има прелестно завещание и да го развива. Ако не схваща, това си е негов проблем. От две седмици тренира тима към този момент. Аз съм направил оптималното с този тим. И нещо друго - в случай че Младенов е неудовлетворен от тима, за какво го поема? Стой си у дома, а подготвяш смяната 2,3,4 месеца? Не търпя изказвания от хора, които не схващат.

За две седмици в Австрия, толкоз!

Баи се контузи на загрявката с Осиек. Някой да ме е чул да разясня и упреквам, че Стойчо Младенов не схваща, или че кондиционният треньор не знае по какъв начин да води загрявката. Искам ЦСКА да се развива. При мен няма мускулни травми. Аз желая гладиатори, готови момчета.
 Лудогорец постави емблемата на ЦСКА на билетите за мач с различен тим
Лудогорец постави емблемата на ЦСКА на билетите за мач с различен тим

Вижте детайлности

Мено Кох? Това е видео от подготовка, на която организираме проби. Едните са за мощ, експедитивност, еластичност, отвесен отскок от специфична платформа. Търся мощ, експедитивност и еластичност.

Това е базата, върху която стъпваме, да създадем самостоятелна стратегия на всеки един футболист. Не всеки ден. Всичко е доста добре квалифицирано, доста добре калкулирано. Това е един тест за оптимално изпитание, провеждащ се един път или два пъти в годината. Има " къртици " и " подводници ", които работят срещу ЦСКА. Искам нещата да се случват по цивилизован метод. Не желая да се пречи на тима, а да се оказва помощ. Тази наша среща не желая да е от спънка, а от изгода. За мен ЦСКА е нещо свято! Пожелавам триумф на безусловно всички. На футболисти, на личния състав, на треньори, на цялото управление и несъмнено на нашите правилни почитатели. Успех, предстоят доста значими мачове! Винаги ще съм разполагаем, само че по цивилизования метод.
 Снимка 542482
Източник:

Не мога да загатвам непрестанно Стойчо Младенов. Не съм сърдит. Просто желая тимът да се развива по най-правилния метод. Не ми харесва методът, по който става рокадата. 12 часа през нощта, ни махат всички. Разговарял съм с шефовете и генералния управител Стойчо Стоилов. Дани Ганчев съм го виждал един или два пъти първоначално. До мача с Лиепая имах поддръжка. Но това е тематика, която е подготвяна от доста време. Аз съм свестен човек, обичам разговора. На мен ми се обади Стойчо Стоилов и ми сподели, че всички ни махат. В 12 часа вечерта след мача с ФК ЦСКА 1948. Просто се нервирам, когато се демонстрира Стойчо Младенов, който стартира да мяука и мрънка. Едно доста положително завещание и доста добра база получава за една бъдеща работа.

Спортно-техническата власт е била при мен, само че с едно изключение. Селекцията! Не може един треньор да не взе участие в селекцията. Аз съм треньор в ЦСКА и мога да работя с всевъзможни футболисти и да давам резултат. Ръководството се занимава с прехвърлянията и си носи цялата отговорност за селекцията. Сега да внимава управлението със Стойчо Младенов, тъй като той обича да взе участие във всички прехвърляния под всякаква форма. Ръководството да внимава. Аз съм правилен и съблюдавам йерархията в клуба. Разговарях с шефовете и спортния управител. Покани ме Стойчо Стоилов за треньор на ЦСКА. Много явен и изчистен диалог, с контракт за 15 месеца. И март следващата година оценка на моята работа. Пълна поддръжка и така нататък.
 Любослав Пенев, в случай че ще приказва за ЦСКА, да показа и за тези неща...
Любослав Пенев, в случай че ще приказва за ЦСКА, да показа и за тези неща...

Сега ли е времето за кавги и напрежение?

Хората, които тиражират историйки, не са осведомени. Не воювам с никого! Не се карам с никой сега. И преди съм разказвал неща, които е редно да се знаят. Показвам на Стойчо Младенов къде му е мястото в гьола. Съвестта ми е чиста.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР