Бившият наставник на ЦСКА Александър Станков изрази мнението си след

...
Бившият наставник на ЦСКА Александър Станков изрази мнението си след
Коментари Харесай

Сашо Станков: С подобно представяне ЦСКА е обречен

Бившият ментор на ЦСКА Александър Станков изрази мнението си след успеха на отбора на Саша Илич с 2:1 над Пирин (Благоевград). 58-годишният експерт е на мнение, че " алените " би трябвало радикално да трансформират държанието, в случай че не желаят да бъдат обречени в битката за първото място. 

" Проблемът е, че с сходно показване ЦСКА е жертван. За мен тимът не е построен хомогенно. И тук виновността съгласно мен е повече на управлението, а не на треньора. Липсват съществени детайли. Все още в лицето на Бамба и Назон не виждам търсения централен нападател. Те са надалеч от Каранга, а за жалост към момента не са и Кайседо за ЦСКА. 
 ЦСКА - София разгласи рекорден бюджет и заплати, само че и огромни загуби (ето точните суми) ЦСКА - София разгласи рекорден бюджет и заплати, само че и огромни загуби (ето точните суми)
До момента алените с огромна доза шанс съумяват да се задържат в челото на класирането. Те обаче би трябвало да вземат незабавни ограничения, с цел да заслужат и оправдаят тези дарове от ориста. Защото аз този филм съм го гледал. До Нова година в челото и по-късно срив и голяма разлика в точките с първенеца ", сподели Сашо Станков пред " Тема Спорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР