Бившият нападател Олег Саленко, който през 1994-а година подели голмайсторския

...
Бившият нападател Олег Саленко, който през 1994-а година подели голмайсторския
Коментари Харесай

Олег Саленко се забърка в скандал, организирал мач по време на карантината и крещял на журналистка

Бившият нападател Олег Саленко, който през 1994-а година подели голмайсторския приз на Световното състезание в Съединени американски щати с Христо Стоичков, попадна в много неприятна обстановка, която от горната страна на всичко беше снимана и на видео.

Бившият нападател на Зенит (Санкт Петербург) и на Динамо (Киев) е бил видян и сниман край ъгъла на футболно игрище в украинската столица, където са ритали два тима. Подозренията са, че даже той е провел този мач във време на карантина и възбрана за обществено събиране на повече от 10 души на едно място.

На мястото пристигнали служителите на реда, които били съпроводени от екип на телевизионната стратегия Контрольор, които пък първи са съобщили по какъв начин Олег Саленко нарушава разпоредбите на сигурност за здравето на хората. При забележката, че е неразрешено да се събират повече от 10 души на едно място за ограничение на разпространяването на ковид, някогашният футболист е почнал да наскърбява служителите на реда и репортерката от малкия екран.

След това той й споделил, че тя желае да си завоюва популярност и популярност, като прави репортаж на негов тил. Репортерката останала сюрпризирана от сходно обвиняване и декларира, че тя няма такова желание.

"Да, ти! А не аз! На мене име повече не ми би трябвало. Моето име е задоволително известно, крещял Саленко.

В същото време ритащите били отпратени всеки да си отива вкъщи си, както и репортерите напуснали мястото на случая. На Саленко му е формиран протокол за нарушение на публичния ред, само че все пак той отхвърли да се подпише и да си признае виновността. В наличието на очевидци е заведен дубликат и най-вероятно ще му бъде наложена административна санкция по един или няколко члена от закона.

Олег Саленко е украинец по рождение, само че имаше единствено 1 мач за страната си, когато през 1993-а година получи позволение от ФИФА и заигра за Русия. За Сборная има единствено 8 мача и 6 маркирани гола в тях. Но името му влезе вечно в историята на международния футбол, откакто наниза 4 гола в мача Русия- Камерун и общо с 5 попадения, колкото имаше и българската звезда Христо Стоичков, взе Златната обувка на Мондиала в Съединени американски щати. Иначе кариерата му е предходна през испанските Логронес и Валенсия, Кордоба, както и за Глазгоу Рейнджърс (Шотландия) и Погон (Шчечин, Полша).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР