Бившият нападател Миливое Новакович отново е в националния отбор на

...
Бившият нападател Миливое Новакович отново е в националния отбор на
Коментари Харесай

Новакович: Задачата ми е да бъда връзката между играчите и треньора

Бившият нападател Миливое Новакович още веднъж е в националния тим на Словения, само че към този момент като механически управител на националния тим. Новакович признава пред вестник “Екипа”, че е приел поканата на селекционера Томаж Кавчич.

Добре познатият в България голмайстор изясни, че главната му задача е да бъде връзка сред тима и треньора.

" Проведохме доста дълъг диалог и мисля, че намерихме общ език. Желанието на треньора е да работи с мен. Ще се постарая да бъда потребен с опита си”, съобщи създателят на 32 гола с екипа на Словения. По подигравка, първата му среща като част от е щаба е в четвъртък против България от шампионата Лига на нациите.

" Пораженията от Австрия с 0:3 и от Беларус с 0:2 през март не бяха приятни, само че бяха почтено отражение на нещата. Не заслужавахме нищо повече. Но успеха над Черна гора сподели темперамент и върху нея би трябвало да се гради. Видя се духът, който желая да покажат и против България”, съобщи селекционерът Томаж Кавчич в изявление за аPlanet TV.

" Миливое до неотдавна е играл в този тим, тъй че ролята му е доста значима. Надявам се, че ще свършим добра работа дружно.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР