Бившият на Шакира дебютира с новата си приятелката в социалните

...
Бившият на Шакира дебютира с новата си приятелката в социалните
Коментари Харесай

Жерар Пике се показа с новата си любима 7 месеца след раздялата с Шакира

Бившият на Шакира дебютира с новата си приятелката в обществените мрежи. Жерар Пике показа фотография с 23-годишната Клара Чиа Марти в Instagram, която разгласява в сряда.

Той не включи надпис на изображението, което бележи първия път, когато разгласява фотография на Марти на страницата си.
               

45-годишната Шакира и 35-годишният Пике оповестиха раздялата си в взаимно изказване през юни.

„ Съжаляваме да съобщим, че се разделяме “, споделиха някогашните. " В този миг желаеме усамотение за добротона нашите деца, които са наш оптимален приоритет. Благодарим авансово за разбирането и уважението ви. “

Бившата двойка, която има двама сина, Милан и Саша, удостовери връзката си през март 2011 г. Те се срещат на снимачната площадка на нейното видео „ Waka Waka (This Time for Africa) “, което служи като публична ария на Световното състезание по футбол през 2010 г.

Дебютът на Пике с Марти идва две седмици откакто Шакира се подигра с него в новата си ария " BZRP Music Session #53 ".

В нея тя пее: „ Без обиди, скъпи, искам ти всичко най-хубаво с хипотетичната ми заместничка. Дори не знам какво се е случило с теб. Толкова си чудноват, че даже не мога да те позная. Струвам колкото две 22-ки. Заменил си Ferrari за Twingo. Заменил си " Ролекс " за " Касио ". По-късно певицата признава:  " Аз те надраснах и по тази причина си с момиче, което е тъкмо като теб ".
               

В обява в Instagram, Шакира неотдавна написа, че тези, които са били предадени, „ би трябвало да продължат “, с цел да запазят вярата си. „ Дори и раните ни да са към момента отворени през тази нова година, времето е в ръцете на хирурга “, написа тя. „ Дори и някой да ни е предал, би трябвало да продължим да имаме вяра на другите. Когато се сблъскате с пренебрежение, продължавайте да знаете цената си. Защото има повече положителни хора, в сравнение с си мислите. Тези, които ни напущат, са по-малко от тези, които остават до нас. “
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР