Бившият министър-председател, лидер на втората политическа сила и шофьор на

...
Бившият министър-председател, лидер на втората политическа сила и шофьор на
Коментари Харесай

10 вида най-тежки репресии срещу Бойко Борисов

Бившият министър-председател, водач на втората политическа мощ и водач на ауди Бойко Борисов бе извикан на разпит, а в негова поддръжка бе събран дребен протест, формиран от Георг Георгиев, Спас Гърневски, Станислав Недков-Стъки и фейсбук тролове. 
На журналистическия въпрос “какво работите? ” жителите отговаряха, че са “фейсбук-симпатизанти ” и “вземам пари по обич ”. Тоест хората работят тролове, което към този момент е естествена специалност, а хубавото е, че не го крият.
На месторазпита Борисов се яви намусен, поразбута жители и журналисти и се шмугна в мрачната постройка на полицията, с цел да му снемат сведения по така наречен “канибалски скандал ” и още нещо. Канибалщините са с 11-годишна отминалост, когато съгласно свидетелства на пострадал Борисов посъветвал човек да си промени показанията, тъй като “семейството му няма да разбере дали не яде от неговото месо ”. 
Въпреки опасенията за живота и здравето му, Борисов излезе жив и здрав след разпита. 
Но всичко това е единствено началото, тъй като се чакат още доста тежки репресии от човеконенавистното и гербофобско служебно държавно управление с неговия вътрешен министър Рашков, който Борисов назовава “пияница ” и все го пита за някакви дамаджани. 
Ето и лист с формите на тормоз, които следва да се приложат към жителя Борисов. 
***
1. Ще вържат Бойко Борисов със запушена уста в малко помещение да слуша рецитал със стихове на Спас Гърневски. Гърневски самичък ще чете стиховете си, мислейки че прави положително на жертвата, която поради запушената уста единствено ще мучи и ще се раздира вътрешно. 
2. Ще прострян Борисов косо на леглото и Мата Хари ще го гъделичка с лебедови пера. 

3. Ще сложат Борисов пред чекмедже с пачки и кюлчета, което всякога, когато протяга ръка към него, ще му тряска пръстите с автоматика. 
4. Ще пречупят волята на Борисов, с цел да го подчинят на някогашната му дясна ръка Цветан Цветанов - Цецерон. Цветанов, полугол, с кожени облекла, каскет и бич ще организира физическа подготовка на Борисов. Цецерон ще тържествува в триумфа на реваншизма и ще дава къси, злобни команди с колкото се може по-голямо натоварване на менискусите, които са Ахилесовата пета на Борисов. 
5. Ще забранят на Борисов да си оперира менискусите. Това ще е доста груба политическа принуда, тъй като интервенцията на менискус при Борисов не е просто здравна процедура, а и политически маньовър. Всички интервенции на безчислените Борисови менискуси постоянно са се правили в тежки за него политически мигове. 
6. Ще му прекъсват интернета по пет минути на час. 
7. Задкулисието ще привика Борисов и ще му прожектира филмчета какво се случва с видни арестанти - отнемане от обяд, а на вечеря дават гатанка: познай какво ядеш! 
8. Ще го осъдят на трудова тегоба: да стане водач на ТИР и да води всекидневно едночасово стрийминг шоу от кабината на камиона. 
9. Ще му построят сарай ужким за него, пък ще го дадат на Радев. 
10. Ще го излъжат, че може да резервира властта си, в случай че занесе две дамаджани бъзов сок с три кила суджук на Рашков. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР