Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отличи своя наследник

...
Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отличи своя наследник
Коментари Харесай

Моуриньо похвали Солскяер за феноменалния резултат в Париж

Бившият управител на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отличи своя правоприемник Оле Гунар Солскяер за успеха на тима в Париж, с която " алените дяволи " отстраниха огромния любимец Пари Сен Жермен и се класираха за 1/4-финалната фаза на Шампионската лига. Португалецът бе помолен да избере фигурите, които са били " специфични " (б.ред. алюзия за неговото прозвище), по време на дуелите в Европа през седмицата.

" По отношение на играчите незабавно се сещам за Душан Тадич, тъй като той бе основен състезател в един необикновен мач. Но мисля, че, без значение от представянето, резултатите, които реализираха Аякс и Манчестър Юнайтед, са феноменални. Отговорността както за неприятните моменти, по този начин и за положителните, е на мениджърите. По тази причина за мен специфични бяха Ерик загар Хаг и Солскяер. Невероятни резултати ", разяснява Моуриньо.

За следващ път Специалния бе запитан и за това по кое време ще се завърне към треньорската специалност. В последните дни настойчиво се твърди, че той ще се завърне в Реал Мадрид. Моуриньо обаче съобщи, че не бърза и най-вероятно ще стартира работа през лятото.

" Спекулациите са си спекулации. Честно казано, не знам. Ситуацията е доста спокойна за мен. Изобщо не държа сега да работя. Уча и върша неща, които не мога да върша, когато съм на работа. Не знам, евентуално през лятото, за една щастлива предсезонна подготовка - юни, юли. Сега не мога да кажа нищо. Обещавам, че в случай че някой ден има какво да кажа, ще ви уведомя. " Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 6 март  Пари Сен Жермен 1:3краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР